Alles wat je moet weten over het visum voor Indone
visum indonesie

Heb je een visum nodig om naar Indonesië te reizen?



Visum nodig voor reizen naar Indonesië

Ja, Nederlandse reizigers hebben een visum nodig om naar Indonesië te reizen. Dit visum kan online worden aangevraagd via de website van de Indonesische ambassade of bij aankomst op de luchthaven van bestemming.

Visumvrij reizen voor kort verblijf

Voor een kort verblijf van maximaal 30 dagen kunnen Nederlanders ook visumvrij reizen naar Indonesië. Dit geldt voor toeristische doeleinden en is alleen van toepassing op bepaalde luchthavens en zeehavens. Het is belangrijk om de actuele visumvereisten te controleren voordat je op reis gaat.

Is een visum vereist voor Indiërs die naar Bali reizen?



Visumvereisten voor Indiërs die naar Bali reizen

Indiërs die naar Bali reizen hebben geen visum nodig voor een verblijf van maximaal 30 dagen. Zij kunnen gebruik maken van een Visa on Arrival (VOA) bij aankomst op de luchthaven.

Verlenging van het verblijf

Indiërs die langer dan 30 dagen in Bali willen verblijven, moeten hun visum verlengen bij de lokale immigratiedienst. Het is belangrijk om op tijd een verlenging aan te vragen om problemen te voorkomen.

Wat kost Visa on arrival Indonesië

Is een visum vereist voor Bali in 2024?



Visumvereisten voor Bali in 2024

In 2024 is een visum nog steeds vereist voor Nederlandse reizigers die naar Bali willen gaan. Dit visum kan online worden aangevraagd of bij aankomst op de luchthaven van Bali.

Visumvrijstellingen en uitzonderingen

Er zijn bepaalde landen die visumvrijstellingen hebben voor Bali, maar Nederland behoort niet tot deze groep. Het is dus belangrijk voor Nederlandse reizigers om hun visum voorafgaand aan hun reis naar Bali te regelen om eventuele problemen bij aankomst te voorkomen.



Meer info: b211a visa

Hoeveel kost het om bij aankomst een visum voor Indonesië te verkrijgen?



Visumkosten bij aankomst in Indonesië

Het verkrijgen van een visum bij aankomst in Indonesië kost ongeveer $35 voor een verblijf van maximaal 30 dagen. Dit bedrag dient contant en in US dollars betaald te worden.

Extra kosten en mogelijkheden

Naast de visumkosten kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht, zoals bijvoorbeeld een verplichte vertrekbelasting. Het is ook mogelijk om vooraf een visum aan te vragen bij de Indonesische ambassade, wat in sommige gevallen voordeliger kan zijn.

Hoeveel kost het om bij aankomst een visum voor Indonesië te verkrijgen