Ontdek de beste wijnbars in jouw stad met deze han
wijnbar

Wat kost een high wine?



Wat kost een high wine?

Een high wine kan variëren in prijs, afhankelijk van de locatie, de kwaliteit van de wijnen en het aantal gangen dat wordt geserveerd. Gemiddeld liggen de kosten voor een high wine tussen de €25 en €50 per persoon. Sommige restaurants bieden ook luxe high wine arrangementen aan voor hogere prijzen.

Wat kost een high wine?

De prijs van een high wine kan ook worden beïnvloed door extra's zoals bijpassende hapjes, amuses of een dessert. Het is belangrijk om van tevoren te informeren naar de prijs en wat er precies bij de high wine inbegrepen is. Sommige restaurants bieden ook kortingen of acties aan voor groepen of op bepaalde dagen van de week.

Welke wijn is geschikt om te serveren bij roodbaars?



Welke wijn past goed bij roodbaars?

Voor roodbaars, een delicate en licht smakende vis, is het aan te raden om te kiezen voor een lichte en frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een Pinot Grigio. Deze wijnen complementeren de subtiele smaak van de vis zonder deze te overheersen.

Alternatieve wijnen voor roodbaars

Naast witte wijnen kunnen ook lichte rode wijnen zoals een Pinot Noir of een Beaujolais goed passen bij roodbaars. Deze wijnen hebben genoeg fruitigheid en zachtheid om de vis aan te vullen zonder te dominant te zijn. Het belangrijkste is om een wijn te kiezen die de smaak van de roodbaars aanvult en niet overheerst.

Welke wijn is geschikt om te serveren bij roodbaars